ÇERKEZKÖY VİESSMAN KOMBİ SERVİSİ

ÇERKEZKÖY VİESSMAN KOMBİ SERVİSİ

29 Eylül

Doğal gaz, günümüzde en çok tercih edilen ısınma türleri arasında yer alıyor. Hala ülkemizin çeşitli bölgelerinde kömürlü kalorifer ve soba yaygın olsa da birçok bölgenin doğal gaz ile tanıştığını görüyoruz. Kombi, doğal gaz ile ısınma konusunda gerekli olan en büyük araç olarak biliniyor. Peteklere su gönderiminde bulunan kombi, aynı zamanda ocak ve sıcak su ısıtma sisteminin de işlemesini sağlıyor. Kombi üretici firmalar, satmış olduğu ürünlere 10 yıl gibi bir garanti süresi verse de bazı kombilerin oldukça erken bir dönem içerisinde arıza verdiklerini görüyoruz. Bunun temel nedeni, kombilerin düzenli aralıklarla yapılması gereken bakımlarında aksatmalar yapılmasından dolayıdır. Bu yazımız içerisinde  Viessmann Çerkezköy kombi servisi hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

                              

Yapısında bulunan malzemelerden dolayı dünya üzerindeki en sağlam, en güzel görünümlü kombileri üreten Viessmann, Çerkezköy bölgesinde son zamanlarda bir hayli müşteri edinmeyi başarmıştır. Satışları günden güne artan bu kombi markası, onlarca farklı çeşidi ile ısınma sorununa çare olmaya çalışıyor. Bir yıl gibi bir kullanım sonucunda kombilerine bakım yaptırmak isteyen kişiler, servis araştırmalarına girmek istiyor. Kombi kullanım oranlarında meydana gelen artış, her şehir ve bölgede kombi servis hizmetlerinde de büyük artışlar meydana getirmiştir. Çerkezköy Viessmann kombi servisi seçiminde bulunmak isteyen kişiler için bu yazımızda hem kombi servis seçimi hem de kombilerin neden servise ihtiyaç duyduklarından bahsetmeye çalışacağız..


Kullanmış olduğunuz kombiler, her yıl düzenli olarak bakıma tabi tutulduğunda kullanım ömründe büyük artışlar meydana gelmektedir. Bununla birlikte. Oldukça yoğun kullanılan kombilerde belirli bir süreden sonra performans düşüklüğü ile karşılaşılabilir. Bu gibi durumlar karşısında da yapılan bakımlar, kombinin gerçek ısı değeri üzerinden petek ısıtması yattığı görülüyor. Radyatöre giden sıcak su ayarını oldukça iyileştiren bakımlar ay sonunda gelen doğal gaz faturalarında da büyük düşüşler meydana getirmektedir. Özellikle yoğuşmalı kombi kullanan evlerde yapılan bakım ve temizlik işlemleri sonrasında daha az derecede daha yüksek sıcaklık elde edildiği görülüyor. İşte bu gibi nedenler her yıl düzenli olarak kişilerin Çerkezköy Viessmann kombi servisi hizmeti alınması durumunda ortaya çıkıyor.


                    

Çerkezköy Viessmann kombi servisi almak isteyen kişiler kesinlikle kombi bakım, temizlik ve onarım hizmetini Viessmann ürünlerinden anlayan kişilere yaptırmalıdır. Bazı firmalar, birçok markaya ait yüzlerce kombi modeli ile ilgilenmelerinden dolayı bazı modellerde tam uzmanlık kazanamıyor. Bu yazımız içerisinde belirttiğimiz kurum, tüm Viessmann kombilerinde uzmanlık kazanmış olup profesyonel eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlamıştır. Gerek kombi hizmeti veren kuruluşun gerekse Viessmann yetkililerince belirlenen servis süresine kesinlikle uyumanıza tavsiye ederiz. Oldukça uzun dönem kombilerine bakım yaptırmayan kişilerde kışın bazı sorunlar meydana geldiği görülüyor. Kış aylarında yaşanan bir sorun, birkaç hafta soğukta oturmanıza neden olabilir.

KOMBİ BAKIM,ARIZA,TAMİRİ VE GÜVENİLİR OLMAK

Burada kombi tamirinden bahsedeceğiz.Bir konutta kombinin bozulduğunda bunun sadece bir sorun değil, birkaç sorun olduğunu biliyoruz. Kombinin olmaması, sıcak su olmaması ve Kalorifer sisteminde ısıtma olmaması anlamına gelir, bu da hem büyük ölçüde rahatsız edici hem de çok streslidir.Bu nedenle müşterilerimizin her bir kombinin sıfır gecikmeyle çalıştırmak ve çalıştırmak için engelleri kaldırıyoruz.

Kombi arızalarında size en yakın zaman diliminde yardımcı olmak Çözüm teknik kombi servisi ile iletişime geçilmesiyle hızlı bir şekilde servis gönderilerek kombi arızasının önüne geçilerek çözümü sağlanacaktır.

Sorun su sızdıran bir kombi, gürültülü bir kombi ya da çalışmayı durduran bir sorun olduğunda,Kombim de ekran yok.Sıcak su alamıyorum.Kalorifer sistemim ısıtmıyor.Yakın petekler ısınıyor uzak petekler ısınmıyor. Viessman kombim hata kodu veriyor gibi durumlarda sizin sorununuzu çözmek için araçlara ve bilgiye sahibiz. Hangi kombi markası olursa olsun  önemli değil. Tüm büyük üreticilerin kombi tamir işlerini hallederiz. 

Sadece bu değil, yaptığımız her onarımda ücretsiz bir bakım kontrolü de sunuyoruz. Bu şekilde, kombimizin günlük yaşamınızı kesintiye uğratabilecek sorunlar haline gelmeden önce karşılaşabileceği sorunları tespit edebiliyoruz.

Kombi tamir ve onarımı. sadece bilgi ve deneyime dayanmaz.   Bizde kombi servisçiliği en hızlı ve güvenilir olmak güvenilir olmak en iyi hizmettir. Müşteri memnuniyetini inanılmaz derecede ciddiye alıyoruz.  Bu yaklaşım herkesin kazanacağı anlamına gelir. Müşterilerimiz içiniz rahat olsun, tüm müşterilerimizle sağlam, uzun süreli ilişkiler kuruyoruz.  On yıldan fazla bir süredir uç durumda tuttuğumuz müşterilerimiz var.Bir sorun ortaya çıktığında bunun hızlı bir şekilde ele alınacağını ve her zaman ilgili tüm bilgilerle güncel tutulacağını biliyorlar.Çağrı merkez telefonlarımızı yılın her günü 7/24 saat hizmet vermektedir. Bize ne zaman ihtiyaç duyduğunuz önemli değil, sizi araması için birileri elimizde olacak. Ayrıca, teknisyen arkadaş size maliyetlerle ilgili tüm bilgileri önünüzde vereceğinden, harcamalarınız üzerinde de tam kontrole sahip olursunuz.Bizde ücret oranları çok rekabetçi değildir sabittir,harcadığınız tüm para doğrudan kombinizi tekrar çalışır hale getirecektir.

Neden: Çerkezköy Viessmann Kombi Servis

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarından tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattırana dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.


► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerin memnuniyeti önceliğimizdir.

► %100 Memnuniyet: Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Çerkezköy Viessmann kombi servisi çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır.


► Kesin Çözüm-Kalıcı SonuçlarÇerkezköy Viessmann kombi servisi yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da  ÇÖZÜM TEKNİK yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur. 
Viessman Servis

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Çerkezköy Viessmann kombi servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor. Viessman Servis

► Kampanyalar: Çerkezköy Viessmann kombi servisi tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. Viessman Servis

ÖNEMLİ NOT: Güvenlik açısından kombiden emin olmak için kombinize yılda bir kez bakım yaptırmalısınız. Düzgün çalışmıyorsa,kombiniz tehlikeli olan karbonmonoksit sızmaya başlayabilir. Çoğu kombi için yıllık bir servise sahip olmanız gerekir.

Kombi Servisi İçin Neden Çözüm Teknik Seçmelisiniz?

7/24 Her marka ve model kombileriniz için profesyonel kombi servisi hizmeti sunuyoruz.

Hizmetten sonra bir ay içinde ters giden bir durum olursa ücretsiz olarak bir göz atacağız. Yaptığımız işin sonucuysa ücretsiz olarak düzelteceğiz..

Ekibi 0282 726 26 11 numaralı telefondan arayın, gereksinimlerinizi tartışmaktan ve sizin için mükemmel olacak bir kombi bakım planı oluşturmaktan memnuniyet duyarız.




Yorum Ekle