DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİ

DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİSİ

29 Eylül

1954 yılında kurulan Demir döküm kombi sektöründe gösterdiği başarılardan dolayı kuruluşunun bir yılın ardından. koç Holding bünyesine katılmıştır. 2007 yılına kadar koç Holding bünyesinde faaliyetlerine devam eden Demir döküm kombi servisi, Dünya'nın en büyük kombi üreticilerinden biri olan Vaillant'tan gelen satın alma teklifi ile hisselerinin bir kısmını devretmiştir.Çerkezköy Demir döküm Kombi servisi, isminin yerli anlam taşımasından dolayı çok kişinin kombi alma konusundaki ilk tercihini kazanmıştır. Doğal gaz, birçok bölgeye son 10 yıl içerisinde girmeye başlamıştı. Büyük illeri saymadığımızda birçok şehrin yeni olarak tanıştığı bu ısıtma sistemi bazı sorunlara da neden olabiliyor. Soba ya da kazanlı kalorifer kullanan kişiler sezon sonunda nasıl kül temizliği yapıyorsa kombi kullanan kişilerin de bir bakım işlemi yapmaları gerekiyor. Demir döküm kombi servisi, ev ve iş yerleri için sunmuş olduğu hizmet ile kombi bakım ve onarım işlemlerini tek elden hızlı bir şekilde sonuçlanmasına olanak sağlıyor. Geçmişte ısıtmada kullanılan araç ve gereçlerin bakımlarını İnsanlar kendileri tarafından yaparken doğal-gaz bakım ve onarım işlemleri maalesef ki işin uzmanları tarafından yapılması gerekiyor. Her yıl yaşanan yüzlerce doğal gaz faciasından elde edilen raporlar bizlere sorunun kombi Hatasından dolayı çıktığını gösteriyor. Bu nedenle satın aldığınız kombinin marka ayrımı gözetmeden sağlıklı bir şekilde çalışmadığını sürekli kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bu gibi konularda  Demir döküm servis sizlere her zaman ulaşabileceğiniz bir hizmet veriyor. Kombiler sadece kış aylarında çalışsa idi belki yıllık bakıma ihtiyaç duymazlardı. Hem sıcak su için hem de ocak ısıtması için her gün, her saat, her dakika bu ısıtma yönteminden başarılı bir şekilde faydalanırsınız.

Artık kombi servis hizmeti veren kişi ve kurumların sayısında büyük bir artış meydana geldiğini biliyoruz.  Çerkezköy Demir döküm kombi servisi aramadan önce firmaları iyi bir şekilde araştırmanız gerekiyor. Çalışanların, ustaların, elemanların kombi üzerine eğitim alıp almadıklarını gözden geçiriniz. Bu alana olan talebin yoğun olmasından dolayı birçok kişi sadece sertifika alarak bakım ve onarım işlemleri için servis açımına girmekte. Seçiminizi doğru bir şekilde yapmanız durumunda yapılan işlemlerden sonra ne gibi değişiklikler olacağından da bahsedelim; Kombiler, ilk alındığı zaman gösterdiği performansı elbette hatırlarsınız. Düşük ısı derecelerinde dahi suyu ısıtma gücünün oldukça yüksek olan bu ilk dönemlerini yapılan bakımlar ile uzun yıllar koruyabilirsiniz.

        


Kombinin suyu ısıtma hızı, radyatöre aktarım hızı, petek içerisindeki dolaşım durumu yapılan bakımlar ile kontrol altına alınmaktadır. Yapılan testler ile eteklerinizde de sorun tespit edilir ise petek temizliği de yapılarak ısının daha iyi bir şekilde iletilmesi sağlanır. Düzenli olarak bakım yaptıran kişilerin işlemleri aynı gün içerisinde sonuçlandırılır. Eğer kombinizi aldığınız zamandan beri hiç bakım yaptırmadınız iseniz yapılan işlemlerin biraz uzun sürdüğünü hatırlatmak isteriz.

Çerkezköy Demir döküm kombi teknik servis siz değerli Çerkezköy,Kapaklı,Karaağaç,Kızılpınar,Veliköy Halkına Kombi Arıza bakım, temizlik ve onarım hizmetini sunarak sürekli çalışmaktadır. Demir döküm Kombi Servisi Olarak haftanın Cumartesi Pazar dahil olmak üzere hizmetinizdeyiz. Demir döküm ürünleri için 02827262611  05375114780 İrtibat kurabilirsiniz. Demir döküm kombi Arızası ürünlerinden anlayan kişilere yaptırmalıdır. 

KOMBİ BAKIM,ARIZA,TAMİRİ VE GÜVENİLİR OLMAK

Burada kombi tamirinden bahsedeceğiz.Bir konutta kombinin bozulduğunda bunun sadece bir sorun değil, birkaç sorun olduğunu biliyoruz. Kombinin olmaması, sıcak su olmaması ve Kalorifer sisteminde ısıtma olmaması anlamına gelir, bu da hem büyük ölçüde rahatsız edici hem de çok streslidir.Bu nedenle müşterilerimizin her bir kombinin sıfır gecikmeyle çalıştırmak ve çalıştırmak için engelleri kaldırıyoruz.

Kombi arızalarında size en yakın zaman diliminde yardımcı olmak Çözüm teknik kombi servisi ile iletişime geçilmesiyle hızlı bir şekilde servis gönderilerek kombi arızasının önüne geçilerek çözümü sağlanacaktır.

Sorun su sızdıran bir kombi, gürültülü bir kombi ya da çalışmayı durduran bir sorun olduğunda,Kombim de ekran yok.Sıcak su alamıyorum.Kalorifer sistemim ısıtmıyor.Yakın petekler ısınıyor uzak petekler ısınmıyor. Demir döküm kombim hata kodu veriyor gibi durumlarda sizin sorununuzu çözmek için araçlara ve bilgiye sahibiz. Hangi kombi markası olursa olsun  önemli değil. Tüm büyük üreticilerin kombi tamir işlerini hallederiz. 

               


Sadece bu değil, yaptığımız her onarımda ücretsiz bir bakım kontrolü de sunuyoruz. Bu şekilde, kombimizin günlük yaşamınızı kesintiye uğratabilecek sorunlar haline gelmeden önce karşılaşabileceği sorunları tespit edebiliyoruz.

Kombi tamir ve onarımı. sadece bilgi ve deneyime dayanmaz.   Bizde kombi servisçiliği en hızlı ve güvenilir olmak güvenilir olmak en iyi hizmettir. Müşteri memnuniyetini inanılmaz derecede ciddiye alıyoruz.  Bu yaklaşım herkesin kazanacağı anlamına gelir. Müşterilerimiz içiniz rahat olsun, tüm müşterilerimizle sağlam, uzun süreli ilişkiler kuruyoruz.  On yıldan fazla bir süredir uç durumda tuttuğumuz müşterilerimiz var.Bir sorun ortaya çıktığında bunun hızlı bir şekilde ele alınacağını ve her zaman ilgili tüm bilgilerle güncel tutulacağını biliyorlar.Çağrı merkez telefonlarımızı yılın her günü 7/24 saat hizmet vermektedir. Bize ne zaman ihtiyaç duyduğunuz önemli değil, sizi araması için birileri elimizde olacak. Ayrıca, teknisyen arkadaş size maliyetlerle ilgili tüm bilgileri önünüzde vereceğinden, harcamalarınız üzerinde de tam kontrole sahip olursunuz.Bizde ücret oranları çok rekabetçi değildir sabittir,harcadığınız tüm para doğrudan kombinizi tekrar çalışır hale getirecektir. kombi servisi  yetkililerince belirlenen servis süresine kesinlikle uyumanıza tavsiye ederiz. Oldukça uzun dönem kombilerine bakım yaptırmayan kişilerde kışın bazı sorunlar meydana geldiği görülüyor. Kış aylarında yaşanan bir sorun, birkaç hafta soğukta oturmanıza neden olabilir böyle sorunlar yaşamamak için yıllık kombi ve Petek Temizliği düzenli bir şekilde Çerkezköy Demir döküm kombi servisi ne yaptırabilirsiniz. 

KOMBİ BAKIM,ARIZA,TAMİRİ VE GÜVENİLİR OLMAK

Burada kombi tamirinden bahsedeceğiz.Bir konutta kombinin bozulduğunda bunun sadece bir sorun değil, birkaç sorun olduğunu biliyoruz. Kombinin olmaması, sıcak su olmaması ve Kalorifer sisteminde ısıtma olmaması anlamına gelir, bu da hem büyük ölçüde rahatsız edici hem de çok streslidir.Bu nedenle müşterilerimizin her bir kombinin sıfır gecikmeyle çalıştırmak ve çalıştırmak için engelleri kaldırıyoruz.

Kombi arızalarında size en yakın zaman diliminde yardımcı olmak Çözüm teknik kombi servisi ile iletişime geçilmesiyle hızlı bir şekilde servis gönderilerek kombi arızasının önüne geçilerek çözümü sağlanacaktır.

Sorun su sızdıran bir kombi, gürültülü bir kombi ya da çalışmayı durduran bir sorun olduğunda,Kombim de ekran yok.Sıcak su alamıyorum.Kalorifer sistemim ısıtmıyor.Yakın petekler ısınıyor uzak petekler ısınmıyor. Demir döküm kombim hata kodu veriyor gibi durumlarda sizin sorununuzu çözmek için araçlara ve bilgiye sahibiz. Hangi kombi markası olursa olsun  önemli değil. Tüm büyük üreticilerin kombi tamir işlerini hallederiz. Demir döküm servis

Sadece bu değil, yaptığımız her onarımda ücretsiz bir bakım kontrolü de sunuyoruz. Bu şekilde, kombimizin günlük yaşamınızı kesintiye uğratabilecek sorunlar haline gelmeden önce karşılaşabileceği sorunları tespit edebiliyoruz.

Kombi tamir ve onarımı. sadece bilgi ve deneyime dayanmaz.   Bizde kombi servisçiliği en hızlı ve güvenilir olmak güvenilir olmak en iyi hizmettir. Müşteri memnuniyetini inanılmaz derecede ciddiye alıyoruz.  Bu yaklaşım herkesin kazanacağı anlamına gelir. Müşterilerimiz içiniz rahat olsun, tüm müşterilerimizle sağlam, uzun süreli ilişkiler kuruyoruz.  On yıldan fazla bir süredir uç durumda tuttuğumuz müşterilerimiz var.Bir sorun ortaya çıktığında bunun hızlı bir şekilde ele alınacağını ve her zaman ilgili tüm bilgilerle güncel tutulacağını biliyorlar.Çağrı merkez telefonlarımızı yılın her günü 7/24 saat hizmet vermektedir. Bize ne zaman ihtiyaç duyduğunuz önemli değil, sizi araması için birileri elimizde olacak. Ayrıca, teknisyen arkadaş size maliyetlerle ilgili tüm bilgileri önünüzde vereceğinden, harcamalarınız üzerinde de tam kontrole sahip olursunuz.Bizde ücret oranları çok rekabetçi değildir sabittir,harcadığınız tüm para doğrudan kombinizi tekrar çalışır hale getirecektir.

Demir Döküm Kombi Servis: Yetkili servis den bağımsız Özel Teknik Servis olarak hizmet vermektedir.Yetkili servis konumunda değiliz. Müşterilerimizin istek ve talepleri karşısında özel servis hizmeti vermekteyiz.

ÖNEMLİ NOT: Güvenlik açısından kombiden emin olmak için kombinize yılda bir kez bakım yaptırmalısınız. Düzgün çalışmıyorsa,kombiniz tehlikeli olan karbonmonoksit sızmaya başlayabilir. Çoğu kombi için yıllık bir servise sahip olmanız gerekir.

Neden: Demir döküm Kombi Servisi

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir! Demir Döküm Servis

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarında tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir. Demir Döküm Servis

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattıran dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.

► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerini memnun etmeye devam eder. Demir Döküm Servis

► %100 Memnuniyet: Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Çerkezköy Demir döküm kombi servisi çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır. Demir Döküm Servis

► Kesin Çözüm-Kalıcı SonuçlarÇerkezköy Demir döküm kombi servisi yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da ÇÖZÜM TEKNİK  Kombi  yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur. Demir Döküm Servis

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Çerkezköy Demir döküm kombi servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor. Demir Döküm Servis

► Kampanyalar: Çerkezköy Demir döküm kombi servis tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz.  Demir Döküm Servis

Neden Çözüm Teknik Kombi Servisi ?

TECRÜBELİ UZMAN KADRO: Tüm marka ve modellerde resmi Belgeye sahip tam donanımlı uzman teknisyenlerimizle arıza tesbit esnasında yerinde tamir imkanı sağlıyoruz. Kombi tamiri ve bakım hizmetleri bizim işimiz. Kalifiyeli işini bilen ekibimizle 7/24 hizmet vermekteyiz. Demir döküm Kombi Servisi

DÜŞÜK FİYAT GARANTİSİ: Demir döküm Kombi Servisi olarak Minimum fiyat maksimum hizmet ilkesi ile işimizi yapıyoruz. Hakkımızdan fazlasını talep etmiyoruz,müşterilerimizi zor durumda bırakmıyoruz.

KALİTELİ VE ŞEFFAF HİZMET: Güler yüzlü,dürüst,şeffaf,kaliteli.Müşteri haklarını ve çıkarlarını ihmal etmeyen ve önceliği devamlı müşteri memnuniyeti olan bir servis olarak hizmetinizdeyiz.

GARANTİLİ İŞÇİLİK: Kombi arıza,bakım,onarım ve kombi montaj işlerini yaptıktan sonra işi şansa bırakmıyoruz.Yapılan işçiliği kontrol edip bir yıl parça garantisi sunuyoruz.Bu yüzden bölgenin en güvenilir servisi biziz.

Kombi Servisi İçin Neden Çözüm Teknik Seçmelisiniz?

7/24 Her marka ve model kombileriniz için profesyonel kombi servisi hizmeti sunuyoruz.

Hizmetten sonra bir ay içinde ters giden bir durum olursa ücretsiz olarak bir göz atacağız. Yaptığımız işin sonucuysa ücretsiz olarak düzelteceğiz.

KOMBİ ARIZALARI VE GİDERME YOLLARI NELERDİR

                
Kombi arızaları; Bakımın vakitinde yaptırılmaması, dış faktörler yada yoğun kullanıma bağlı olarak parça aşınmaları şeklinde nedenlerle olabileceği gibi, kurulum ve kullanıcı hatalarından da kaynaklanabiliyor. Sık karşılaşılan kombi arızaları ve bunları sebepleri başlıca şu şekilde;

KURULUM HATALARI: Kurulum hataları kombinizi doğrudan etkiler.  Bu tür hatalar genellikle tesisat kaçakları, yanlış plastik boru kaynağı, hatalı uygulama neticesinde boru çapının daralması, nitelikli radyatör vanalarının kullanılmaması gibi nedenlerle ortaya çıkıyor. Ancak tesisat eksikliklerinin tespiti güçtür. Bu nedenle kurulum hatalarından ortaya çıkan sirkülasyon ve dolayısıyla ısınma sorunun kaynağı genellikle kombiye mal ediliyor.
TESİSAT SU BASINCI:  Kombiye tesisatınızdan gelen suyun basıncı ortalama 1.5 bar olmalıdır. Bir su bardağı suyun bile tesisatınızdan dışarıya sızması, kombinizin yetersiz su basıncı arızası vermesine neden olur. Bu açıdan sistem su basıncı, kombinizin tesisat kaynaklı en önemli arıza nedenleri arasında sayılıyor. Tesisata suyun ilk verildiği haftalarda, sistemde kalan hava sirkülasyon esnasında kombiniz üzerinden otomatik olarak tahliye edileceğinden, ilk kullanımlarda sistem basıncının bir veya birkaç kez düşmesi normaldir. Ancak ortaya çıkan basınç kaybını engellemek için tesisata sık olarak su verilmesi radyatörlerde korozyona da neden olur. Bu nedenle tesisata su ilavesinin mümkün olduğunca az ve kontrollü yapılması gerekiyor.
GAZ VANASI KAPALI İKEN KOMBİNİN ÇALIŞTIRILMASI: Ensık karşılaşılan kullanıcı hatalarından birisi gaz vanasının kapatılmasıdır. Uzun süreli ayrılmalarda gaz vanasının kapatılması durumunda ise gaz vanasını mutlaka kombinizi çalıştırmadan önce açmanız gerekir. Aksi halde kombiniz büyük olasılıkla arıza moduna geçer.
YAZ KIŞ MODUNUN YANLIŞ KULLANIMI: Kullanıcılar tarafından çok sık yapılan bir kullanım hatasıdır. Kombi yaz modunda iken kalorifer sisteminiz ısıtmaz.
ELEKTİRİK VOLTAJINDAN KAYNAKLI ARIZALAR; Elektrik Kesintileri ve Voltaj Dalgalanmaları: Elektrik kesintilerinde kombinin aç/kapa düğmesinin açık durumda kalması da, elektrik tekrar devreye verildiğinde oluşabilecek voltaj dalgalanması nedeniyle kombinizin arıza vermesine neden olabilir. Bunun için elektrik kesilmesi durumunda kombinizin yakınında iseniz aç/kapa düğmesini “kapalı” konuma getirilmelidir. Düşük voltajlarda da koruma sağlayacak regülatörler tercih edilmelidir.
DONMA: Kış aylarında en önemli sorunlardan bir tanesi don müdafaasının etken kalmasının sağlanabilmesidir. Açık ortamlara (balkon v.B.) monte edilen kombilerin iç ortamda montajı yapılan cihazlara göre donma riski çok yüksektir. Sistem don korumasının aktif olabilmesi için elektrik sigortasının ve gaz vanasının açık olması gerekir. Sistem, don korumasına ihtiyaç duyduğunda aygıt sistem sıcaklığını minimum dereceye getirene kadar yanma meydana getirecektir. Yeterli gaz veya elektrik olmaması durumunda yanma oluşmayacak ve aygıt donma riski taşıyacaktır.
YOGUŞMA GİDERİ UYGUN GENİŞLİKTE OLMALI: Yoğuşmalı cihazlarda kombinin donma riskine ek olarak yoğuşma giderinin ve gider ağzının donmaması için gerekli önlemlerin alınması sağlanmalıdır. Yoğuşma gideri uygun çapta olmalı ve izolasyonu yapılmış olmalıdır. Yoğuşma suyunun önünde herhangi bir engel bulunması halinde yoğuşma suyu cihaz içerisinde birikecek ve yanmayı engellediğinde sistem don koruması gerçekleşmeyecektir. Hem kurulum hem de kullanım sırasında don meydana gelecek soğuklarda bu durumun gözlenmesi önemlidir.
BACA SİETEMİ HERMETİK KOMBİLERDE: Hermetik bacaya sahip tüm cihazlar, yanma için gerekli oksijeni dış ortamdan alır. Dolayısıyla kombiniz, dış ortamdan toz vb. küçük parçacıkları da içine çekebilir. Toz, zaman içerisinde fan kanatları üzerinde tutunarak sese ve/veya sıkışmaya bağlı arızalanmaya; yanma devrelerinde verim düşüklüğüne neden olabilir.
TESİSAT SUYUNUN KİRLENMESİ: Tesisat içerisinde dolaşan suyun tortulaşmasına bağlı olarak kombi dönüş filtrelerinde daralma ve bu daralmaya bağlı sirkülasyon zayıflaması sonucunda son radyatörlerde ısınma sorunu oluşabilir. Eğer kombinize uzak olan radyatörlerin tamamında veya bir kısmında ısınmama sorunu görüyor iseniz, bu durum sirkülasyonun zayıflığına işaret eder. Tesisatın dönüş hattı üzerinde kombiye yakın bir noktada filtre kullanılması kombinizin korunması için önemlidir. Bakım sırasında bu fitreler yetkili servisler tarafından kontrol edilerek temizlenir.

KOMBİ ÖMRÜNÜ UZATMAK İÇİM MUTLAKA BAKIM: Seneler içerisinde bakımsız zorlu şartlarda ve yoğun olarak kullanılan cihazların parçalarının problem yapması doğaldır. Parça ömürlerini uzatmak için şartların uygunluğu ve temizliği servisler tarafından yıllık olarak kontrol edilmelidir. Yetkili olmayan servisler tarafından yapılan müdahaleler ve uygun olmayan değerlere sahip parçaların kullanılması cihazınızın sağlıklı, verimli çalışmasını engellemekte ve en önemlisi kullanıcı hayatını tehlikeye atabilmektedir. Kombinizin bakımının ve arıza hallerinde gerekli tüm müdahalelerin cihazlar hakkında yeterli eğitimini almış yetkili servislere yaptırılması gerekir. DEMİRDÖKÜM KOMBİ SERVİS





Yorum Ekle