KAPAKLI ECA KOMBİ SERVİSİ

KAPAKLI ECA KOMBİ SERVİSİ

29 Eylül

Isıtma konusunda artık ülkemizdeki birçok şehrin yavaş yavaş doğal gaz sistemine geçiş yaptığını görüyoruz. Kömürlü ısıtma sistemine göre çevreye daha az zarar veren doğal gaz, doğru bir şekilde kullanıldığında ısı performansı bakımından da bir hayli başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal gaz ile ısıtmanın sağlanabilmesi için gerekli olan kombiler, kendi aralarında birçok alt sınıfa ayrılarak tüketicilerin kullanımına sunuluyor. Piyasa içerisinde birçok kombi üreticisinin bulunduğunu, her yok yetiştirilen ürünlerin oldukça detaylı özelliklere sahip olduğunu görüyoruz. Dünyanın önde gelen kombi üretici firmalar arasında yer alan Kapaklı E C A Kombi servisi, ürünleri ile ülkemizde büyük bir kitlenin takdirini kazanmış durumda. Kapaklı içerisinde yaşayan kişiler, kombi tercih konusunda ECA kapaklı kombi servisi tercihini yapmaları ile beraber bazı sorumlulukları yerine getirmeleri gerekiyor. Kombiler, belirli bir süreye kadar garanti kapsamında olsa da her yıl çeşitli bakım ve onarımdan geçmeleri gerekiyor. Bu hizmeti veren Kapaklı E c a kombi servisi, anlık olarak meydana gelebilecek her türlü sorunda sizlere yardımcı olmaya çalışıyor.

ECA Kapaklı Kombi Servisi
Kombiler, zamanla kullanımdan ötürü performanslarında düşüşler yaşayabiliyor. Her yıl yapılacak bakım ve onarım işlemleri cihazların kullanım sürelerini büyük oranda arttırıyor. Cihazın çalışma performansını etkileyen bakımlar, kombiden çıkan sıcak suyun daha hızlı bir şekilde radyatöre ulaşmasını sağlayarak enerji tüketiminden büyük oranda tasarruf sağlamaktadır. Özellikle kış aylarına gelmeden önce Kapaklı Eca kombi servisi ile yapılacak görüşmeler, kombi ile beraber petek bakımı da yaparak düşük ayarlarda maksimum ısı alımını sağlar. Yukarıda da belirttiğimiz üzere doğal gaz kullanımının yaygınlaşmasından ötürü her şehir ve bölgede onlarca teknik servis açıldığını görüyoruz. Kapaklı Eca kombi servisi konusunda kesinlikle profesyonel ekiplerce çalışmanız gerektiğini uyarıyoruz. Bu konuyu ayrı olarak ele alacak olursak;

Kapaklı Eca Kombi Servisi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kombiler, elektronik aksanlar ile çalıştığından ötürü akıllı cihazlar olarak kabul edilmektedir. Kombi servisi yapacak ekibin kombi için elektronik sistemler üzerine eğitimler alıp almadığına dikkat ediniz. Aksi halde meydana gelecek olumsuz bir durum karşısında hem maddi hem de manevi olarak sen orada görebilirsiniz. Teknik servisi, bakım sırasında bazı parçaların zarar görmesine neden olabilirler. Bu durumu size yansıtarak parça ücretinin siz tarafından ödenmesini isteyebilirler. Dediğimiz gibi bu alan oldukça riskli bir alan olmasından dolayı çalışılacak ekip seçimine özen göstermeniz gerekiyor. Kapaklı Eca kombi servisi konusunda yetkilendirilmiş özel ekibimiz sizlere haftanın her gününde profesyonel olarak destek vermek için özel olarak eğitilmişlerdir.

Üretici firma tarafından verilen talimatlara kesinlikle uymanız gerektiğini sizlere hatırlatalım. Yılda en az bir defa yapılacak bakım hem yakıt tasarrufu yapmanıza olanak sağlar hem de herhangi bir gaz kaçağının önüne geçer. Cihazınızın yeni ya da sıfır olması bakım gerektirmediği anlamına kesinlikle gelmez. Özellikle uzun yıllar boyunca cihazınızı kullanmak istiyorsanız gerekli bakımları kesinlikle yaptırmanız gerekiyor.

Kapaklı ECA Kombi Servisi Hizmetinde Yer Alan Özellikler

Orijinal yedek parçalar kullanarak sağlamış olduğumuz Kapaklı ECA kombi servisi hizmetinde, farklı fiyatlar üzerinden hizmetler sunmakta ve cihazların gerektiğinde parçalarını değiştirmekteyiz. Akla gelebilecek olan pek çok farklı kullanım nedenlerine bağlı olarak bozulabilen kombi cihazlarında kullanım sırasında olduğu gibi, seçim işleminde de oldukça dikkatli olunmalıdır. Yeterli bilgi ve deneyime sahip olan servis elemanlarımız, cihazlardaki sorunları farklı makineler ile tespit etmekte ve bakım ve onarımları hızlı şekilde gerçekleştirmektedir. Çok fazla sorun bulunmayan ve yerinde tamir edilebilen cihazlar evlerde, daha büyük sorunlu cihazlar ise firmamızdaki özel alanlarda tamir edilmektedir. Değiştirilmesi gereken parçaların ise, orijinal olmasına dikkat etmekte ve bu sayede müşterilerin mağdur olmasını engelleyerek kaliteli hizmet vermeyi amaçlamaktayız..

       


Kapaklı ECA Kombi Servisi Hizmetinde Sunulan Fiyat Seçenekleri

Kapaklı ECA kombi servisi hizmeti ile çeşitli avantajları müşterilerimize sunmakta ve uygun fiyatlardan yararlanarak, kombi cihazlarının bakım ve onarımlarını gerçekleştirmekteyiz. Günümüzde çeşitli malzemeler kullanılarak üretilmekte olan ECA kombi ürünlerinde, kullanıma dikkat edilmemesi gibi nedenler ile bozulmalar meydana gelebilmektedir. Hassas cihazlar arasında yer alan kombiler, çok çabuk bozulabilmekte ve bu nedenler ile cihazlar hakkında yeterli bilgilerin elde edilmesi gerekmektedir. Servis hizmetimizde sunulan fiyat seçenekleri, cihazların özelliği ve tamir aşamalarına göre değişebilmektedir.

Neden: Kapaklı ECA Kombi Servisi

Hızlı: Tüketicilerinin yaşadığı sorunların bilincinde olarak çalışmalarını hızlı ve kesin çözüm getirisi sunarak gerçekleştirmeye çalışmaktadır. Müşterilerini hiçbir zaman bekletmez ve genelde onların uygun oldukları bir zaman dilimi arasında çalışmalarını sağlar. Müşteriyi bekletmeye son verir!

► Ekonomik: Hizmet sektöründe arıza durumlarının onarımlarından tutun da bakım ya da farklı uygulamalar sonucunda çıkan masrafı her zaman düşük olarak kullanıcısına sunar. Kullanıcı bütçesini düşünür ve ekonomik fiyatları ile tercih edilir.

► Güvenilir: Kombi sektöründe güven vermenin ve güven kazanmanın ne demek olduğunun bilinci ile hareket eder. Hiçbir zaman tüketicisinin güvenini boşa çıkarmaz. Güven duygusunu yaşattırana dek hizmetlerini gerçekleştirmeye devam eder.

► Garantili: Çözüm Teknik çalışmalarının her zaman arkasında durur. Yaptığı her bir çalışmaya garanti sunar. Sorunları düzeltme konusunda yaptığı parça tamiri ve değişim gibi uygulamalara 1 yıl kadar garanti sunar. Bu garanti ile de tüketicilerin memnuniyeti önceliğimizdir.

► %100 Memnuniyet: Kombi Servisi hizmeti sunmakta olan Çözüm teknik Kapaklı ECA kombi servisi çalışmalarının başından sonuna kadar kullanıcısını memnun etmeye çalışır. Mağduriyete son vermek adına gerekli çalışmaları yapar ve müşterilerinin yüzünü güldürecek çalışmaları ile hizmetlerini devam ettirir. Arkasında hiçbir zaman mağdur müşteri bırakmaz, yüzü gülen müşteriler bırakır.

► Kesin Çözüm-Kalıcı SonuçlarKapaklı ECA kombi servisi yaptığı her bir çalışmada kesin çözümler ve kalıcı sonuçlar yaratır. Kullanıcısına aynı sorunu bir kez ya da birkaç kez daha yaşattırmaz. Bir kez sorun yaşayıp da ÇÖZÜM TEKNİK yardım talep etmiş olan kullanıcı yaşadığı sorunu çözümler sayesinde unutur.

► Kesintisiz Hizmet: Günün hangi saatinde olursa olsun Kapaklı ECA kombi servisi sizlere bilgi sunmaya ya da sorunlar karşısında yardımcı olmaya hazır bulunuyor. Yaşanan sorun yılın hangi günü, günün hangi saati olursa olsun teknik açıdan hem yardımları hem de gereken destekleri sunuyor.

► Kampanyalar: Kapaklı ECA kombi servisi tüketici bütçesini düşünerek kendi içinde çeşitli kampanyalar oluşturmaktadır. Bu kampanyalar gereği de kullanıcılarının bütçesine hitap etmektedir. Oluşturulan bakım, tesisat yıkama, gaz alarm cihazı gibi çeşitli kampanyalardan günün her saatinde yararlanabiliyorsunuz. 


Kombi Servisi İçin Neden Çözüm Teknik Seçmelisiniz?

7/24 Her marka ve model kombileriniz için profesyonel kombi servisi hizmeti sunuyoruz.

Hizmetten sonra bir ay içinde ters giden bir durum olursa ücretsiz olarak bir göz atacağız. Yaptığımız işin sonucuysa ücretsiz olarak düzelteceğiz.

Ekibi 0282 726 26 11 numaralı telefondan arayın, gereksinimlerinizi tartışmaktan ve sizin için mükemmel olacak bir kombi bakım planı oluşturmaktan memnuniyet duyarız.

KOMBİ ARIZALARI VE GİDERME YOLLARI NELERDİR

                
Kombi arızaları; Bakımın vakitinde yaptırılmaması, dış faktörler yada yoğun kullanıma bağlı olarak parça aşınmaları şeklinde nedenlerle olabileceği gibi, kurulum ve kullanıcı hatalarından da kaynaklanabiliyor. Sık karşılaşılan kombi arızaları ve bunları sebepleri başlıca şu şekilde;

KURULUM HATALARI: Kurulum hataları kombinizi doğrudan etkiler.  Bu tür hatalar genellikle tesisat kaçakları, yanlış plastik boru kaynağı, hatalı uygulama neticesinde boru çapının daralması, nitelikli radyatör vanalarının kullanılmaması gibi nedenlerle ortaya çıkıyor. Ancak tesisat eksikliklerinin tespiti güçtür. Bu nedenle kurulum hatalarından ortaya çıkan sirkülasyon ve dolayısıyla ısınma sorunun kaynağı genellikle kombiye mal ediliyor.
TESİSAT SU BASINCI:  Kombiye tesisatınızdan gelen suyun basıncı ortalama 1.5 bar olmalıdır. Bir su bardağı suyun bile tesisatınızdan dışarıya sızması, kombinizin yetersiz su basıncı arızası vermesine neden olur. Bu açıdan sistem su basıncı, kombinizin tesisat kaynaklı en önemli arıza nedenleri arasında sayılıyor. Tesisata suyun ilk verildiği haftalarda, sistemde kalan hava sirkülasyon esnasında kombiniz üzerinden otomatik olarak tahliye edileceğinden, ilk kullanımlarda sistem basıncının bir veya birkaç kez düşmesi normaldir. Ancak ortaya çıkan basınç kaybını engellemek için tesisata sık olarak su verilmesi radyatörlerde korozyona da neden olur. Bu nedenle tesisata su ilavesinin mümkün olduğunca az ve kontrollü yapılması gerekiyor.
GAZ VANASI KAPALI İKEN KOMBİNİN ÇALIŞTIRILMASI: Ensık karşılaşılan kullanıcı hatalarından birisi gaz vanasının kapatılmasıdır. Uzun süreli ayrılmalarda gaz vanasının kapatılması durumunda ise gaz vanasını mutlaka kombinizi çalıştırmadan önce açmanız gerekir. Aksi halde kombiniz büyük olasılıkla arıza moduna geçer.
YAZ KIŞ MODUNUN YANLIŞ KULLANIMI: Kullanıcılar tarafından çok sık yapılan bir kullanım hatasıdır. Kombi yaz modunda iken kalorifer sisteminiz ısıtmaz.
ELEKTİRİK VOLTAJINDAN KAYNAKLI ARIZALAR; Elektrik Kesintileri ve Voltaj Dalgalanmaları: Elektrik kesintilerinde kombinin aç/kapa düğmesinin açık durumda kalması da, elektrik tekrar devreye verildiğinde oluşabilecek voltaj dalgalanması nedeniyle kombinizin arıza vermesine neden olabilir. Bunun için elektrik kesilmesi durumunda kombinizin yakınında iseniz aç/kapa düğmesini “kapalı” konuma getirilmelidir. Düşük voltajlarda da koruma sağlayacak regülatörler tercih edilmelidir.
DONMA: Kış aylarında en önemli sorunlardan bir tanesi don müdafaasının etken kalmasının sağlanabilmesidir. Açık ortamlara (balkon v.B.) monte edilen kombilerin iç ortamda montajı yapılan cihazlara göre donma riski çok yüksektir. Sistem don korumasının aktif olabilmesi için elektrik sigortasının ve gaz vanasının açık olması gerekir. Sistem, don korumasına ihtiyaç duyduğunda aygıt sistem sıcaklığını minimum dereceye getirene kadar yanma meydana getirecektir. Yeterli gaz veya elektrik olmaması durumunda yanma oluşmayacak ve aygıt donma riski taşıyacaktır.
YOGUŞMA GİDERİ UYGUN GENİŞLİKTE OLMALI: Yoğuşmalı cihazlarda kombinin donma riskine ek olarak yoğuşma giderinin ve gider ağzının donmaması için gerekli önlemlerin alınması sağlanmalıdır. Yoğuşma gideri uygun çapta olmalı ve izolasyonu yapılmış olmalıdır. Yoğuşma suyunun önünde herhangi bir engel bulunması halinde yoğuşma suyu cihaz içerisinde birikecek ve yanmayı engellediğinde sistem don koruması gerçekleşmeyecektir. Hem kurulum hem de kullanım sırasında don meydana gelecek soğuklarda bu durumun gözlenmesi önemlidir.
BACA SİETEMİ HERMETİK KOMBİLERDE: Hermetik bacaya sahip tüm cihazlar, yanma için gerekli oksijeni dış ortamdan alır. Dolayısıyla kombiniz, dış ortamdan toz vb. küçük parçacıkları da içine çekebilir. Toz, zaman içerisinde fan kanatları üzerinde tutunarak sese ve/veya sıkışmaya bağlı arızalanmaya; yanma devrelerinde verim düşüklüğüne neden olabilir.
TESİSAT SUYUNUN KİRLENMESİ: Tesisat içerisinde dolaşan suyun tortulaşmasına bağlı olarak kombi dönüş filtrelerinde daralma ve bu daralmaya bağlı sirkülasyon zayıflaması sonucunda son radyatörlerde ısınma sorunu oluşabilir. Eğer kombinize uzak olan radyatörlerin tamamında veya bir kısmında ısınmama sorunu görüyor iseniz, bu durum sirkülasyonun zayıflığına işaret eder. Tesisatın dönüş hattı üzerinde kombiye yakın bir noktada filtre kullanılması kombinizin korunması için önemlidir. Bakım sırasında bu fitreler yetkili servisler tarafından kontrol edilerek temizlenir.

KOMBİ ÖMRÜNÜ UZATMAK İÇİM MUTLAKA BAKIM: Seneler içerisinde bakımsız zorlu şartlarda ve yoğun olarak kullanılan cihazların parçalarının problem yapması doğaldır. Parça ömürlerini uzatmak için şartların uygunluğu ve temizliği servisler tarafından yıllık olarak kontrol edilmelidir. Yetkili olmayan servisler tarafından yapılan müdahaleler ve uygun olmayan değerlere sahip parçaların kullanılması cihazınızın sağlıklı, verimli çalışmasını engellemekte ve en önemlisi kullanıcı hayatını tehlikeye atabilmektedir. Kombinizin bakımının ve arıza hallerinde gerekli tüm müdahalelerin cihazlar hakkında yeterli eğitimini almış yetkili servislere yaptırılması gerekir. ÇÖZÜM TEKNİK KOMBİ 


Yorum Ekle